Marirea pometilor

Injectarea pometilor cu acid hialuronic este o practica comuna pentru reliefarea conturului lor si armonizarea cu intreaga fata. Pentru unele persoane, proeminenta scazuta a pometilor creaza un aspect neplacut si, in cazul femeilor, machiajul ajuta intr-o mica masura la crearea falsei impresii de volum prin aplicarea blush-ului.

Avantajul folosirii acidului hialuronic in conturarea pometilor este dat de modul natural de integrare. Tehnicile de injectare conteaza de asemenea foarte mult in rezultatul final si in dozajul corect al substantei pentru un aspect placut si echilibrat.

Procedura de evidentiere a pometilor se realizeaza prin introducerea acidului hialuronic cu ajutorul unui ac foarte fin, nu necesita internare si efectele sunt vizibile imediat dupa. Functie de cantitatea introdusa si modul de asimilare, procedura poate fi repetata o data la un an sau mai mult pentru a contracara efectele inevitabile ale imbatranirii, lasarea pometilor si pielea subtiata.

 

<

The footer area here is fully widgetized, with widgets appearing in one, two, as well as three columns. Insert as many as you’d like, or none at all; it’s completely up to you.