Cabinet dermato-estetica

0749 27 54 89 contact@drsaidac.ro

Tratament transpiratie excesiva

Tratamentul se foloseste pentru hiperhidroza (transpiratie excesiva): axilara primara (care nu poate fi controlata cu agenti locali), palmara, plantara.

Cat dureaza rezultatele?

Tratamentul trebuie refacut o data la sase luni sau doi ani pentru ca rezultatele sa se mentina. Dupa rasul axial transpiratia inceteaza pret de patru-sase luni dupa care revine insa este minima. Ablatiunea cu laser este procedura care trateaza in proportie de 90% transpiratia excesiva; efectul este permanent. Tehnologia radiatiilor cu microunde este eficienta in proportie de 80%; sunt necesare doua-trei sesiuni de tratament.

Cum vor arata inciziile si cicatricile?

Tratamentele chirurgicale precum ablatiunea prin laser si raderea axilei implica una sau doua incizii care se vor transforma in cicatrici insesizabile. Tratamentele nonchirurgicale care implica injectii, curentii electrici, radiatii cu microunde, medicamente orale sau topice nu necesita incizii.

Care sunt riscurile si complicatiile?

– hematoamele si seroamele (acumulari de sange sau fluid sub piele care vor trebui inlaturate); – reactie adversa la anestezie; – infectie, sangerare; – modificari senzoriale; – reactii alergice; – avarii produse structurilor subcutanate; – rezultate nesatisfacatoare care pot necesita proceduri aditionale.

 

 

Tratament depozite localizate de grasime

 

Putem spune adio celulitei-grasimii localizate, daca urmam tratamentul indicat si daca acest tratament se asociaza cu un stil de viata echilibrat: dieta, exercitiu fizic…

– mezoterapia invaziva, presupune injectarea unui cocktail lipolitic de catre medic; substantele cel mai adesea folosite sunt: Mesostabyl, L-carnitina, Cafeina, Extract de anghinare (Cynara Scolimus), Meliloto si Rutin; chiar putem spune adio “aripioarelor”, “pernitelor” de grasime inestetice de sub/deasupra sutienului sau cele de pe flancuri, de pe abdomen…. – mezoterapia non-invaziva, cu ajutorul programului 1 si 2 TMT System – ampulele Phytoactiv sunt fiole ce contin substante specifice in concentratii mari – Liposlim Cellulite Cream, Body Sculpting Gel, Mesofirming sunt produse profesionale de ingrijire corporala, care contin ingrediente active eficiente care atenueaza vizibil celulita si remodeleaza corpul – Linia Grascontrol sunt suplimente alimentare care contin extracte vegetale precum Garcinia, Alga Bruna, Etract de Anghinare, dar si L-carnitina, si ajuta “din interior” la scaderea in greutate