Cabinet dermato-estetica

0749 27 54 89 contact@drsaidac.ro

Conturare si augmentare buze

Frumuseţea zâmbetului dvs. este dată de naturaleţea buzelor şi nu de grosimea lor.

În multe cazuri, zona gurii şi a pomeţilor a fost supusă la tratamente invazive ceea ce a determinat crearea de volume disproporţionate exagerate. Eventuale evaluări eronate pot conduce la asa numitele „buze vulgare” , aspect ce poate deveni jenant pentru pacienţii care au dorit doar să-şi îmbunătăţească aspectul.

Doar competenţa cadrelor medicale nu este suficientă, este important să alegem siguranţa, naturaleţea şi produse re-absorbabile care pot oferi:

  • turgescenţa optimă buzelor
  • corectarea asimetriilor
  • redefinirea conturului buzelor

REGENYAL IDEA LIPS a fost special creat pentru a realiza aceste tratamente şi se caracterizează prin:

  • Vâscozitate scăzută (se poate injecta cu ac de 30G)
  • Control eficient post tratament
  • Absenţa reacţiilor adverse tip edem, aspect care, chiar dacă este temporar sau de scurtă durată, poate fi vizibil într-o zonă atât de delicată pentru morfologia feţei

TEHNOLOGIA DE FABRICATIEREGENYAL IDEA LIPS

este fabricat printr-un lung proces de cross-linkare la temperatură scazută. Mixarea lentă permite agentului de croslinkare (BDDE) să difuzeze mult mai bine şi mai uniform.

Este foarte important să punctăm faptul că, produsul conţine o cantitate de BDDE mai mică cu 30% decât produsele competitorilor noştri. Suplimentar, pentru Lips, sunt implementate două greutîţi moleculare ale Acidului Hialuronic: 1Milion Dalton şi 500K Dalton, datorită cărora vâscozitatea produsului este calibrată mult mai bine.

REGENYAL IDEA LIPS este un filler sub formă de gel monofază deosebit de plastic ce conferă un aspect foarte natural buzelor. Metoda inovatoare de fabricaţie este însoţită de un brevet internaţional.

ACID HIALURONIC DE INALTA PURITATESinergia cu Fidia Pharmaceutici – lider mondial în cercetarea şi fabricarea Acidului Hialuronic – reprezintă garanţia calităţii şi purităţii materiilor prime folosite, în special prin absenţa acizilor nucleici şi a proteinelor este garantată o siguranţă absolută şi un produs la cel mai înalt standard al calităţii.