Procedurile noastre

Procedurile practicate sunt non-invazive și sunt dedicate persoanelor cu vârste cuprinse între 18 – 65+ ani

Citește mai mult


Proceduri estetice și tratamente corporale

Estetica neinvazivă constă în proceduri estetice neinvazive sau nechirurgicale ce țin atât de chirurgia plastică cât și cea estetică. Față de intervențiile chirurgicale aceste tipuri de proceduri au o durată mai scurta și necesită repetarea periodică. Scopul acestor proceduri estetice și totodată tratamente estetice este acela de a ne oferi mai multă încredere în sine și de a ne simți multumiți de felul în care arătăm.

În funcție de ceea ce dorim să îmbunătățim la noi, putem opta pentru diverse proceduri estetice neinvazive, precum:

·                      Toxina botulinică

·                      Carboxiterapie

·                      Mezoterapie

·                      Tratament celulită

·                      Corecție cearcăne

·                      Peeling chimic

·                     Conturare și augumentare buze

·                      Corecția ridurilor

 

CORECȚIA CEARCĂNELOR

Cearcănele se dezvoltă încă din adolescență. Pe măsură ce inaintăm în vârstă fluxul de sânge este mai redus, pielea de sub ochi devine mai subțire acest lucru ducând la apariția cearcănelor. Acestea apar atât la bărbați, cât și la femei, indiferent de vârstă. Pentru îndepărtarea acestora se poate apela la tratamente faciale precum injecțiile cu acid hialuronic, ce le îndepărtează simplu și eficient și fără durere. Procedura presupune anestezie locală prin aplicarea unei creme ce conține lidocaina, astfel încât nu veți simți absolut nimic pe durata întregii proceduri. Rezultatul va fi vizibil imediat, cearcănele vor dispărea, efectul persistând până la 1 an.

CORECȚIA RIDURILOR

Apariția ridurilor poate fi cauzată de mulți factori, nu doar de înaintarea în vârstă. Moștenirea genetică, fumatul, poluarea, variațiile în greutate, folosirea cosmeticelor nepotrivite, nopțile pierdute sau expunerile lungi și repetate la soare pot cauza apariția acestora. Există numeroase tratamente estetice în corectarea acestora, printre care și tratamentul cu toxină botulinică sau Botox, cum este numit de către specialiști. În funcție de zona tratată se vor efectua între 4-10 ședințe, ce necesită repetarea la un interval de 4-6 luni în cazul primei injectari și 10-12 luni în cazul celei de-a doua.

MĂRIREA BUZELOR

Buzele sunt cea mai senzuală parte a feței și cu cât sunt mai voluptoase, acestea sunt și mai atragatoare. În prezent, din ce în ce mai multe femei optează pentru tratamente estetice de conturare și augmentare a buzelor. De aceea, proceduri estetice precum injecțiile cu acid hialuronic sau produse asemenea gelurilor Regenyal Idea Lips sunt destul de solicitate de către persoanele ce sunt în căutarea unui aspect cât mai natural al buzelor și totodată voluminos și atrăgător. Prin injectarea cu acid hialuronic, rezultatul va fi unul destul de rapid, procedura nu va fi dureroasă iar efectul va dura până la 6 luni, după care va trebui reluat.

TRATAREA  CELULITEI

Celulita este o afecțiune cu care se luptă peste 90% dintre femei. Deși mulți consideră că celulita este cauzată de surplusul de kilograme, apariția ei poate fi influențată de factori precum purtarea tocurilor prea înalte, băile fierbinți repetate, expunerea la soare sau la frig timp îndelungat, sedentarismul și chiar și datorită îmbrăcăminții prea strâmte. În general aceasta se localizează pe coapse, fese și abdomen, însă poate apărea și pe brațe sau gambe. Celulita poate fi combătută prin tratamente corporale însa există și destul de multe proceduri estetice neinvazive pentru a vă ajuta să scapați de ea. Una dintre ele este mezoterapia, o procedură ce face parte din acele tratamente estetice ce presupun injectări multiple de compuși activi precum substanțe homeopate, vitamine, extracte din plante, în țesutul adipos subcutanat. Substanțele injectate interacționează cu celulele adipoase, determinând astfel celulele să elibereze grăsimea și apoi consumul acesteia. Un tratament durează circa 30-45 minute, este nevoie de 4 până la 10 ședințe în funcție de zona afectată și nu este una din acele proceduri estetice dureroase. Recuperea este imediată, însă după intervenție trebuie evitate dușurile fierbinți și eforturile fizice.

 

Acestea sunt doar câteva din toată gama de proceduri estetice neinvazive la care putem apela în caz de nevoie. La nivelul feței există o gamă largă și variată de tratamente faciale cu acțiune imediată sau în timp care ne pot oferi chipul luminos și hidratat pe care îl dorim. Dacă ne sperie ideea de tratamente chimice când vine vorba de corectarea ridurilor nu trebuie sa apelăm neapărat la Botox, putem opta pentru tratamente faciale care sa le intârzie cât de mult posibil apariția și să reducă din accentuare. Referitor la celulită putem întârzia să apelăm la proceduri estetice neinvazive prin efectuarea de tratamente corporale periodice care să ne redea catifelarea pielii.

            Indiferent de ce variante de îngrijire veți alege, periodic este bine să vă faceți timp pentru tratamente corporale, deoarece corpul dumneavoastră are nevoie de îngrijire.

Restrânge

botox pret

Toxina botulinica

Detalii
Carboxiterapia pentru vergeturi

Carboxiterapie

Detalii
tratament rentinerire

Mezoterapie

Detalii

Tratament depozite localizate de grasime

Detalii

Tratament celulita

Detalii

Corectie cearcane

Detalii
hidratare piele prin peeling chimic

Peeling chimic

Detalii

Tratament transpiratie excesiva – hiperhidroza

Detalii

Conturare si augumentare buze

Detalii

Corectia ridurilor

Detalii

Lifting fire PDO

Detalii

Marirea pometilor

Detalii
<

The footer area here is fully widgetized, with widgets appearing in one, two, as well as three columns. Insert as many as you’d like, or none at all; it’s completely up to you.