Tratament celulita

Celulita afecteaza 9 din 10 femei…

 


Tratament celulita

Tratament celulita Bucuresti

La o scurta cautare pentru acest termen vom gasi cu siguranta diverse variante care mai de care cu efect rapid, cu rezultate care nu vor intarzia sa apara inca de la primele sedinte. Unul dintre tratamentele anticelulita care s-a dovedit a fi de un real ajutor este vacuum, celulita fiind estompata cu success in urma acestei procedure estetice. Daca vei merge la un salon de tratament celulita in Bucuresti din dorinta de a apela la o interventie de acest gen trebuie sa ai in vedere cateva aspecte pentru a sti la ce anume sa te astepti. Prin vacuum, celulita va fi complet eliminate, pielea isi va recapata elasticitatea si luminozitatea si totodata vei scapa de cateva kilograme in plus.

Carboxiterapia se refera la administrarea cutanata si subcutanata a dioxidului de carbon, in scopuri terapeutice.

Prin injectarea unei mici cantitati de dioxid de carbon in structurile dermice si subcutanat (grasimea), organismul declanseaza cresterea fluxului de oxigen in zona injectata si ulterior cresterea neogenezei de colagen precum si lipoliza.

Prin urmare afectiunile cele mai indicate a fi tratate cu carboxiterapie sunt:

  • depozitele de grasime localizate
  • vergeturile si celulita

Indicatiile procedurii:
1. Lipoliza – carboxiterapia afecteaza in mod pozitiv procesul fiziologic de oxidare a lipidelor. Datele privind masura circumferintei maxime a coapselor, genunchilor si abdomenului efectuate inainte si dupa tratament, au aratat o reducere semnificativa la toti pacientii.

2. Rejuvenarea pielii imbatranite – carboxiterapia intradermica in tratamentul pielii imbatranite a demonstrat o imbunatatire a aspectului pielii, precum si un randament ridicat al colagenului. Carboxiterapia poate fi folosita pentru a imbunatati aspectul si calitatea pielii prin marirea si reorganizarea depozitelor de colagen.

3. Depozitele de grasime faciale – pentru tratamentul depozitelor superficiale de grasime de sub ochi trebuie folosit un amestec de injectii intradermice si subcutanate.

4. Vergeturile – In tratamentul vergeturilor cu ajutorul carboxiterapiei, este indicat sa se actioneze pe vergeturile albe si vechi in defavoarea celor tinere si rosii. De asemenea, striatiile adanci sunt de preferat celor subtiri.

Carboxiterapia este una dintre cele mai recent aparute terapii in ajutorul celor ce se lupta cu celulita, cu ridurile, si totodata ca si tratament pentru vergeturi sau tratament pentru cearcane

 Indicatiile carboxiterapie:

elimina celulita;
– reduce stratul de grasime;

Materialul folosit in aceasta procedura are la baza dioxidul de carbon ce urmeaza a fi injectat sub piele. Carboxiterapia presupune injectarea cu dioxid de carbon oriunde in organism, in zonele in care este necesar. Injectarea se face cu ace foarte fine, subcutanat, unde doze foarte mici de dioxid de carbon se vor administra pentru a stimula organismul sa creeze vase de sange noi. Rezultate sunt vizibile chiar dupa primele 3 sedinte, insa o terapie completa presupune 6-7 sedinte de exemplu in caz de tratament pentru cearcane sau chiar mai multe in functie de afectiunea pentru care este folosita.

In caz de celulita, carboxiterapia este cea mai eficienta metoda in urma careia se corecteaza asa numitul “aspect de coaja de portocala”, efectele asupra acesteia fiind vizibile imediat. Si nu doar pentru celulita aceasta procedura este de un real ajutor ci si ca tratament pentru vergeturi, fie ele si vechi, precum si a cicatricilor. Vergeturile nu vor disparea complet, insa se vor estompa vizibil dupa aproximativ 6 sedinte de carboxiterapie. Nici unei femei nu ii place sa aiba acel aspect zbarcit al pielii, iar cu ajutorul acestei metode vergeturile isi vor pierde acea culoare alba, pielea devenind mai omogena. Acest lucru este valabil si pentru cicatricile aparute pe sani sau pe abdomen ce pot fi estompate cu succes.

Persoanele care se lupta cu obezitatea pot opta pentru injectii cu dioxid de carbon. Slabirea si ingrasarea brusca necesita tratament pentru vergeturi , deoarece in aceste cazuri acestea apar cel mai des. Carboxiterapia dilata vasele, dioxidul de carbon este absorbit cu usurinta de catre sistemul nostru sanguin, este apoi eliminat prin urina sau respiratie si are ca rezultat reducerea tesutului adipos si arderea celulelor grase.

Ca in cazul oricarei proceduri exista si contraindicatii, insa acestea nu sunt unele excesive. Fie ca s-a ales aceasta metoda ca si tratament pentru vergeturi, impotriva ridurilor, penru revigorarea sau intinerirea pielii, persoanelor care sunt supuse unei astfel de proceduri, dupa administrarea injectiilor, li se recomanda a nu face baie sau dus timp de 4 ore si nici sa efectueze exercitii fizice timp de 2 ore.

<

The footer area here is fully widgetized, with widgets appearing in one, two, as well as three columns. Insert as many as you’d like, or none at all; it’s completely up to you.