Corectie cearcane

Trebuie avut in vedere faptul ca cearcănele influentează aspectul estetic de ansamblu al fetei!
Ele apar odată cu vârsta, oboseala, obiceiuri nocive cum at fi fumatul excesiv.

Metodele de corecție sunt multiple, adaptate in funcție de adâncimea cearcănelor, culoarea vineție care uneori le poate insoti.

Ca modalități terapeutice exista:

CARBOXITERAPIA care îmbunătățeste circulația, stimulează neogenezei si producția proprie de colagen si elastina precum si reducerea ridurilor fine care le insotesc de cele mai multe ori.
Se adresează cearcănelor putin adânci care nu au o diferența vizibila de culoate(vinețiu)
Procedura se efectuează cu MCT Injector , este complet nedureroasa si neinvaziva si consta in introducerea unei mici cantități de dioxid de carbon.

Sunt necesare 4-6 ședințe la interval de o saptamana.
MEZOTERAPIA este indicată in cazul cearcănelor mai adânci însoțite de culoarea vineție si de riduri mai profunde in jurul ochilor.

Consta in injectarea unui cocktail de acid hialuronic, oligoelemente, factori tensori si substante de decolorate!

Efectul va fi de hidratare, refacerea propriei elastnesi colagen,dispariția culorii vineții si a ridurilor fine. De asemenea sunt indicate 4-6 ședințe la interval de 1 saptamana Folosindu-se MCT injector .
FILLERE cu ACID HIALURONIC , special conceput pentru aceasta zona.

Efectul este imediat, cearcănele dispar iar caracteristica acidului hialuronic Bioregen este ca reduce vizibil ridurile, reface elasticitatea si hidratarea zonei.

Este necesară o singura ședinta care se repeta dupa 12-18 luni!

Fiecare din aceste Terapii sunt personalizate si alese in funcție de tipul cearcănelor.

—————-

Tratamentul cearcanelor presupune corectia estetica chirurgicala si nechirurgicala a santului nazopalpebral care delimiteaza pleoapa inferioara de regiunea obrazului si piramida nazala.

Aceste santuri percepute ca “cearcane” au atat o cauza genetica cat si anatomica datorata procesului de imbatranire la nivelul fetei (atrofia structurilor musculo-ligamentare de la nivelul etajului mijlociu facial) cat si variatiilor bruste in greutate.De multe ori acest sant de la nivelul pleoapei inferioare poate fi accentuat de o cantitate mare de grasime orbitala inferioara(de la nivelul pleoapei inferioare) si de laxitatea muschiului orbicular in portiunea sa inferioara.

In functie de amploarea deficitului(adancimea cearcanelor) variantele de tratament(tratament cearcane) pot fi multiple incluzand atat proceduri estetice chirurgicale cat si nechirurgicale.

Alegerea uneia sau alteia dintre tehnici (tratament cearcane)se bazeaza pe:

– Adancimea si lungimea cearcanului(clasaI – clasa III)

– Varsta pacientei si afectiuni asociate;

– Troficitatea structurilor tegumentare si musculo-ligamentare din zonele invecinate;

– Dorinta pacientei de a apela la proceduri chirurgicale si sau nechirurgicale;

<

The footer area here is fully widgetized, with widgets appearing in one, two, as well as three columns. Insert as many as you’d like, or none at all; it’s completely up to you.