Corectia ridurilor

Acidul hialuronic este o substanta proprie organismului uman. Fillerul injectabil este obtinut in laborator, este biodegradabil si se prezinta sub forma de gel clar, transparent.
Gelul este injectat cu un ac fin, in cantitati mici, sub rid ameliorand aspectul acestuia.

Cat timp dureaza?
Tratamentul este simplu si rapid efectul fiind vizibil instantaneu. Nu este necesara testarea prealabila.
In general tratamentul dureaza 30 minute dar depinde de corectia pe care o doriti.
Rezultatele obtinute sunt indelungate dar nu permanente. Durata efectului are variatii individuale si depinde de multi factori (varsta, tipul de piele, locul injectarii, stilul de viata, activitatea musculara, tehnica folosita).
In general, aspectul se mentine aproximativ 1an.

Efecte secundare
Este posibil sa apara un eritem discret, edem, senzatie de tensiune sau mancarime locala.
Discomfortul este temporar si dispare in general in cateva zile.

Ce trebuie sa fac dupa tratament?
In primele 48 ore nu masati zona tratata. Dupa ce roseata si edemul initial s-au rezolvat evitati expunerea la caldura intensa sau frig.

Riduri = imbatranirea pielii. Iar imbatranirea pielii nu este data doar de varsta. O varietate de factori contribuie la procesul de imbatranire a pielii: mostenirea genetica, varsta, fumatul, folosirea cosmeticelor nepotrivite, expunerile lungi si repetate la soare, poluarea, variatiile in greutate, noptile pierdute, dezechilibrele hormonale, gravitatia, metodele gresite de ingrijire zilnica a pielii, precum si alimentatia necorespunzatoare si saraca in vitamine.

Majoritatea persoanelor care apeleaza la saloane pentru tratament riduri o fac doar din motive pur estetice pentru a reflecta frumusetea, pentru a nu lasa sa se vada oboseala, nervozitatea sau plictiseala. Ridurile pot aparea si inainte de varsa de 30 ani, insa sunt doar riduri de expresivitate, precum riduri la frunte sau in jurul ochilor. Acestea sunt insa riduri fine si daca se doreste tratament riduri frunte se poate opta pentru un tratament cu acid hialuronic care este o metoda minim invaziva cu reimprospatare imediata si de durata a aspectului la nivelul fetei, a gatului si chiar si a decolteului.

Daca iti doresti un tratament pentru riduri primul pas este acela de a merge la o clinica specializata. In urma consultatiei poti opta pentru ce tip de tratament doresti sa beneficiezi. Ii poti comunica doctorului specialist daca doresti sa optezi pentru tratament riduri frunte, in zona ochilor, la decolteu sau care este zona unde doresti sa le atenuezi, iar acesta, in urma consultatiei poate stabili exact ceea ce ti se potriveste, care sunt avantajele si dezavantajele fiecarui tip de substanta si totodata si costurile acelui tratament pentru riduri.

Ca si efecte secundare, imediat dupa interventie este posibil ca pielea se se inroseasca usor, sa se umfle, poate exista un usor disconfort local sau pot aparea mici hematoame care vor disparea in cateva ore sau zile.

Exista diverse variante de tratamente de riduri, fie ele riduri in jurul ochilor, la baza gatului, riduri la frunte, insa indiferent care este zona pe care dorim sa o tratam, dispunem de solutii.

Peelingul chimic

Acesta tratament de riduri este potrivit pentru reducerea ridurilor fine din jurul ochilor, din jurul gurii sau de pe obraji. Procedura se executa cu sau fara anestezie, pielea trebuind protejata dupa tratament, iar expunerea la soare evitata pentru un timp.

Umplerea ridurilor

Ridurile pot fi corectate daca la baza lor se injecteaza acidul hialuronic care nu da alergii si al carei efect se vede pe loc. Se utilizeaza acid hialuronic cu viscozitate diferita, adaptata tipului de defect. Este destul de eficient ca tratament la riduri frunte.

Toxina botulinica

Sau Botox-ul actioneaza prin reducerea contractiilor musculare la locul de injectare, rezultand relaxarea pielii si reducerea ridurilor precum riduri frunte, la coada ochilor sau gat. Rezultatele sunt eficiente, metoda fiind adesea folosita pentru amanarea operatiile estetice faciale de mare amploare sau chiar pentru corectia ridurilor de expresie la persoanele tinere. Injectiile nu dor, dureaza cateva minute, iar rezultatele sunt vizibile dupa o saptamana, conferind un aspect al fetei natural, odihnit si desigur, fara riduri.

<

The footer area here is fully widgetized, with widgets appearing in one, two, as well as three columns. Insert as many as you’d like, or none at all; it’s completely up to you.