Carboxiterapie

  • Carboxiterapia pentru vergeturi

Carboxiterapia se referă la administrarea cutanată și subcutanată a dioxidului de carbon, în scopuri terapeutice.

Prin injectarea unei mici cantități de dioxid de carbon în structurile dermice și subcutanat (grăsimea), organismul declanșează creșterea fluxului de oxigen în zona injectată și ulterior creșterea neogenezei de colagen precum și lipoliza.

Prin urmare afecțiunile cele mai indicate a fi tratate cu carboxiterapie sunt:

  • vergeturile si celulita
  • pielea flască
  • depozitele de grăsime localizate
  • cearcănele de sub och

Indicațiile procedurii:
1. Lipoliza – carboxiterapia afectează în mod pozitiv procesul fiziologic de oxidare a lipidelor. Datele privind măsura circumferinței maxime a coapselor, genunchilor și abdomenului efectuate înainte și după tratament, au arătat o reducere semnificativă la toți pacienții.

2. Rejuvenarea pielii imbătrânite – carboxiterapia intradermică în tratamentul pielii imbătrânite a demonstrat o îmbunătățire a aspectului pielii, precum și un randament ridicat al colagenului. Carboxiterapia poate fi folosită pentru a imbunătăți aspectul și calitatea pielii prin mărirea si reorganizarea depozitelor de colagen.

3. Zona periorbitală – când este folosită în zona periorbitală, carboxiterapia poate trata ridurile, cearcănele, pungile de sub ochi, crește luminozitatea și elasticitatea pielii. Cearcănele și ridurile trebuie să fie tratate cu injecții intradermice.

4. Depozitele de grăsime faciale – pentru tratamentul depozitelor superficiale de grăsime de sub ochi trebuie folosit un amestec de injectii intradermice și subcutanate.

5. Vergeturile – În tratamentul vergeturilor cu ajutorul carboxiterapiei, este indicat să se acționeze pe vergeturile albe și vechi în defavoarea celor tinere și roșii. De asemenea, striațiile adânci sunt de preferat celor subțiri.

 Indicațiile carboxiterapiei:

elimină celulita;
– reduce stratul de grasime;

diminuează cicatricile;
– imbunătățește aspectul pielii cu acnee, cicatrici;

tratament pentru vergeturi;
– revigoreaza pielea
tratament pentru cearcane;

Materialul folosit în această procedură are la bază dioxidul de carbon ce urmează a fi injectat sub piele. Carboxiterapia presupune injectarea cu dioxid de carbon oriunde în organism, în zonele în care este necesar. Injectarea se face cu ace foarte fine, subcutanat, unde doze foarte mici de dioxid de carbon se vor administra pentru a stimula organismul să creeze vase de sânge noi. Această procedură este foarte des intâlnită ca tratament pentru vergeturi.

Dacă ați ales această metodă ca și tratament pentru vergeturi, sau tratament pentru cearcăne trebuie să știți că deși folosește dioxid de carbon, carboxiterapia nu este toxică, deci nu trebuie să vă faceți probleme în privința efectelor secundare. De asemenea, nu este una dureroasă. Durerea în urma procedurii este una ușoară spre moderată, iar procedura în comparație cu alte metode este una destul de rapida. Deși metoda presupune injectarea, aceasta nu se efectuază cu ajutorul seringilor normale ci cu ajutorul pistolului de mezoterapie ce reglează debitul de dioxid de carbon, timpul de injectare precum și cantitatea dozei ce se va administra.

In caz de celulită, carboxiterapia este cea mai eficientă metodă în urma căreia se corectează așa numitul “aspect de coaja de portocală”, efectele asupra acesteia fiind vizibile imediat. Și nu doar pentru celulita aceasta procedura este de un real ajutor ci și ca tratament pentru vergeturi, fie ele și vechi, precum și a cicatricilor. Vergeturile nu vor dispărea complet, însă se vor estompa vizibil după aproximativ 6 ședințe de carboxiterapie. Nici unei femei nu ii place să aibă acel aspect zbârcit al pielii, iar cu ajutorul acestei metode vergeturile iși vor pierde acea culoare albă, pielea devenind mai omogena. Acest lucru este valabil și pentru cicatricile apărute pe sâni sau pe abdomen ce pot fi estompate cu succes.

<

The footer area here is fully widgetized, with widgets appearing in one, two, as well as three columns. Insert as many as you’d like, or none at all; it’s completely up to you.