Cabinet dermato-estetica

0749 27 54 89 contact@drsaidac.ro

Despre mezoterapie, la Diferente si Esente

Despre mezoterapie, la Diferente si Esente

Vacanta de vara ne incanta pe toti si ne este benefica, insa actiunea razelor solare si a celorlati factori de mediu (apa sarate a marii, vantul) lasa urme asupra tenului nostru. De aceea, toamna e bine sa ne ingrijim tenul, sa il retexturizam si in acelasi timp sa mentinem bronzul de vara… Trebuie sa stim ca expunerea la razele solare e benefica, dar excesul poate dauna tenului.

Pentru aceasta, esteticienii recomanda tratamentele de rejuvenare post expunere la soare, care constau in efectuarea unor peeling-uri chimice de intensitate medie. Peeling-ul chimic curata celulele distruse de soare si da luminozitate, atenuand totodata ridurile. Dupa aceasta sedinta de peeling chimic, care consta in aplicarea pe fata a unui acid (acid mandelic 40%, acid glicolic 50% sau acid lactic), eu recomand 3-4 sedinte de mezoterapie, cu pelicula de acid hialuronic si cu oligoelemente. Acest tratament va da un boost tenului, va atenua ridurile si, evident, va contracara efectele razelor solare.

Mezoterapia e o terapie estetica personalizata, in functie de tenul pacientei. E o procedura non-invaziva, care se realizeaza cu un device special, cu un mic ac atraumatic prin care se inecteaza, la o adancime bine stabilita, o cantitate de substante active bine controlata.

Sunt foarte bucuroasa ca am fost invitata in emisiunea Diferente si Esente de la Realitatea TV, unde am putut explica mai pe larg in ce consta mezoterapia si am putut vorbi despre modul in care ar trebui sa ne ingrijim tenul dupa vacanta de vara. Va doresc vizionare placuta si… va astept la cabinet!

Author Info

Dr. Mihaela Saidac

No Comments

Post a Comment