Carboxiterapia, solutia pentru o gama variata de afectiuni

Carboxiterapia, solutia pentru o gama variata de afectiuni

  • procedura carboxiterapie

Una dintre cele mai inovative proceduri in domeniul esteticii rezida in carboxiterapie, tratamentul care are efecte spectaculoase in ameliorarea si chiar eliminarea completa a unor afectiuni precum cercurile intunecate de sub ochi, vergeturi, celulita, depozite de grasime localizate etc.

Carboxiterapia este o procedura estetica ce se refera la administrarea cutanata si subcutanata a dioxidului de carbon, in scopuri terapeutice. Astfel, prin injectarea unei mici cantitati de dioxid de carbon in structurile dermice si subcutanate (grasimea), organismul declanseaza cresterea fluxului de oxigen in zona injectata si, ulterior, cresterea neogenezei de colagen, precum si lipoliza. Prin urmare, pielea isi recapata elasticitatea si stralucirea.

Procedura este noninvaziva si se realizeaza in deplina siguranta, cantitatea de dioxid de carbon injectata fiind stabilita in urma unei analize detaliate, efectuata de catre mediul specialist.

In ceea ce priveste lipoliza bazata pe carboxiterapie, aceasta afecteaza in mod pozitiv procesul fiziologic de oxidare a lipidelor, fapt ce determina o scadere substantiala in circumferinta zonelor tratate (coapse, abdomen, solduri). Un alt efect benefic al carboxiterapiei este reprezentat de  reintinerirea pielii imbatranite, aceasta putand fi folosita pentru a imbunatati aspectul si calitatea pielii prin marirea si reorganizarea depozitelor de colagen.

Atunci cand este folosita in zona periorbitala, carboxiterapia poate trata ridurile, cearcanele, pungile de sub ochi, redand luminozitatea si elasticitatea pielii. Cearcanele si ridurile trebuie sa fie tratate cu injectii intradermice, pe cand depozitele usoare de grasime necesita un tratament bazat pe un amestec de injectii intradermice si subcutanate.

Referitor la vergeturi, tratamentul cu carboxiterapiei se recomanda a fi folosit in cazul vergeturile albe si vechi, avand un randament mult mai mare spre deosebire cazul in care este utilizat pentru vergeturile tinere si rosii.

Cu alte cuvinte, carboxiterapia da rezultate foarte bune atunci cand este realizata asa cum trebuie, fiind o solutie ,,universala” pentru majoritatea problemelor legate de aspect care ne dau batai de cap zi de zi.

 

8 Responses to Carboxiterapia, solutia pentru o gama variata de afectiuni

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

The footer area here is fully widgetized, with widgets appearing in one, two, as well as three columns. Insert as many as you’d like, or none at all; it’s completely up to you.