Carboxiterapia, solutia pentru o gama variata de afectiuni

Carboxiterapia, solutia pentru o gama variata de afectiuni

  • procedura carboxiterapie

Una dintre cele mai inovative proceduri în domeniul esteticii rezidă în carboxiterapie, tratamentul care are efecte spectaculoase în ameliorarea și chiar eliminarea completă a unor afecțiuni precum cercurile întunecate de sub ochi, vergeturi, celulită, depozite de grăsime localizate etc.

Carboxiterapia este o procedură estetică ce se referă la administrarea cutanată și subcutanată a dioxidului de carbon, în scopuri terapeutice. Astfel, prin injectarea unei mici cantități de dioxid de carbon în structurile dermice și subcutanate (grăsimea), organismul declansează creșterea fluxului de oxigen în zona injectată și, ulterior, creșterea neogenezei de colagen, precum și lipoliza. Prin urmare, pielea iși recapătă elasticitatea și strălucirea.

Procedura este noninvazivă și se realizează în deplină sigurantă, cantitatea de dioxid de carbon injectata fiind stabilită în urma unei analize detaliate, efectuată de către medicul specialist.

În ceea ce privește lipoliza bazată pe carboxiterapie, aceasta afectează în mod pozitiv procesul fiziologic de oxidare a lipidelor, fapt ce determină o scădere substanțială în circumferința zonelor tratate (coapse, abdomen, șolduri). Un alt efect benefic al carboxiterapiei este reprezentat de  reîntinerirea pielii îmbătrânite, aceasta putand fi folosita pentru a imbunătăți aspectul și calitatea pielii prin mărirea și reorganizarea depozitelor de colagen.

Atunci când este folosită în zona periorbitală, carboxiterapia poate trata ridurile, cearcănele, pungile de sub ochi, redând luminozitatea și elasticitatea pielii. Cearcănele și ridurile trebuie să fie tratate cu injecții intradermice, pe când depozitele ușoare de grăsime necesită un tratament bazat pe un amestec de injecții intradermice și subcutanate.

Referitor la vergeturi, tratamentul cu carboxiterapiei se recomandă a fi folosit în cazul vergeturilor albe și vechi, având un randament mult mai mare spre deosebire cazul în care este utilizat pentru vergeturile tinere și rosii.

Cu alte cuvinte, carboxiterapia dă rezultate foarte bune atunci cand este realizată asa cum trebuie, fiind o soluție ,,universală” pentru majoritatea problemelor legate de aspect care ne dau bătăi de cap zi de zi.

 

8 Responses to Carboxiterapia, solutia pentru o gama variata de afectiuni

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

The footer area here is fully widgetized, with widgets appearing in one, two, as well as three columns. Insert as many as you’d like, or none at all; it’s completely up to you.