Cabinet dermato-estetica

Aparitie Dr. Saidac in revista Casa de Vacanta

Aparitie Dr. Saidac in revista Casa de Vacanta

Consultație GRATUITĂ!

Dorești un tratament sau o procedură estetică?

 

Lista de preturi

Pentru proceduri multiple se ofera reduceri
Nr.ProceduriPret
1.Consultatii estetica25 €
2.Tratament riduri (o zona)150 € / zona
3.Tratament hiperhidroza300 €
4.Tratament riduri cu acid hyaluronic(DERMAFILL )300 € / ml
5.Conturare si augmentare buze (DERMAFILL )300 € / ml
6.Conturare si augmentare buze (DERMAFILL )450 € (2ml)
7.Marirea pometilor/biorevolumetrie faciala/bioexpander250 € / ml
8.Marirea pometilor/biorevolumetrie faciala/bioexpander450 € (2.2ml)
9.Marirea pometilor/biorevolumetrie faciala/bioexpander500 € (3.3ml)
10.Tratament alopecie50 € / sedinta
11.Tratament biorevitalizare ENCTC100 € / sedinta
12.Tratament photoaging70 € / sedinta
13.Tratament vergeturi80 € / sedinta
14.Tratament lipolitic80 € / sedinta
15.Tratament celulita80 € / sedinta
16.Tratament spidervein (scleroterapie)70 € / sedinta
17.Peeling chimic superficial50 €
18.Peeling chimic mediu60 €
19.Cocktail depigmentare faciala40 € / sedinta
20.Cocktail fermitate faciala60 € / sedinta
21.Mezoterapie Acid Hialuronic60 € / sedinta
22.Biorevitalizare si regenerare celulara cu cocktailuri Mesoestetic(fata, gat, decolteu, maini)100 € / sedinta
23.Hidratare si corectie riduri fine (zona)60 € / sedinta
24.Tratament elasticitate si fermitate (fata, gat, decolteu, maini)100 € / sedinta
25.Tratament photoaging – antioxidant (fata, gat, decolteu, maini)70 € / sedinta
26.Tratament alopecie – mezoterapie pentru stimularea cresterii firului de par50 € / sedinta
27.Tratament vergeturi (zona)50 € / sedinta
28.Eliminarea depozitelor localizate de grasime (zona)80 € / sedinta
29.Terapia Vampir  – Tratament cu plasma imbogatita cu plachete (PRP)Alopecie, fata, gat, decolteu, mainiDe la 150 € / sedinta

Carboxiterapie

1.Tratament cearcane120 € / sedinta
2.Tratament celulita (zona)80 € / sedinta
3.Eliminarea depozitelor localizate de grasime (zona)80 € / sedinta
4.Tratament vergeturi (zona)80 € / sedinta

Observatii:

*Pentru mezoterapie, carboxiterapie si PRP sunt necesare mai multe sedinte de tratament.

*Tarifele sunt orientative, acestea urmand a se stabili dupa evaluarea necesitatilor fiecarui pacient.

Dr. Saidac Mihaela – Clinica estetica cu cabinet in Bucuresti

Daca sunteti in cautarea unei clinici estetice medicale, doctor Mihaela Saidac va asteapta la cabinetul sau pentru o gama variata de tratamente de reintinerire, intretinere, infrumusetare etc. Asadar, Dr. Saidac a luat nastere din dorinta unui specialist cu peste 22 de ani de experienta in practica chirurgicala de a-si valorifica toate cunostintele acumulate in decursul acestei perioade. Participand la o multime de congrese nationale si internationale, avand lucrari de specialitate in domeniul chirurgiei si in acelasi timp efectuand peste 15 000 interventii chirurgicale, Dr. Saidac Mihaela isi concentreaza activitatea pe biorestructurarea faciala. Pentru toate procedurile se folosesc produse de calitate, iar pentru a fi mereu la curent cu noutatile din acest domeniu, doamna doctor participa la cursuri si specializari in mod constant.

Prin urmare, noi va invitam sa beneficiati de profesionalismul unui medic specialist chirurg si sa va faceti o programare la cabinetul nostru.

Daca sunteti in cautarea unor proceduri estetice care sa va ofere chipul lipsit de riduri sau cearcane, buzele voluptoase la care tanjiti sau un trup armonios lipsit de celulita sau alte inperfectiuni, sunteti la locul potrivit.Aceasta clinica estetica din Bucuresti va pune la dispozitie proceduri estetice si tratamente estetice care va vor ajuta sa ajungeti la infatisarea mult dorita. Fiecare dintre noi dorim sa modificam anumite aspecte la nivelul fetei sau al corpului astfel incat sa ne simtim multumim de felul in care aratam. Aceasta clinica nu este doar o clinica estetica ci si indeplineste criteriile de clinica dermatologie, asfel incat serviciile oferite sa fie pe masura cerintelor, afectiunilor si asteptarilor clientilor ce ii calca pragul.

Daca veti da o cautare pe internet pentru cabinet dermatologic Bucuresti sau dupa clinica estetica Bucuresti, veti gasi cu siguranta site-ul nostru unde veti avea toate informatiile referitoare la ce  proceduri estetice puteti apela in functie de afectiunea de care suferiti sau de modificarile pe care doriti sa vi le faceti. Prin o simpla programare la medicul specialist puteti stabili exact de ceea ce aveti nevoie, ce costuri presupune interventia dorita, avantajele si dezavantajele unei anumite interventii si care sunt contraindicatiile si efectele adverse posibile.

Desi majoritatea persoanelor cand aud de clinica dermatologie sau observa ca este vorba de cabinet dermatologic in Bucuresti se duc cu gandul imediat la anumite probleme vizibile pe corp de genul eczemelor sau alte afectiuni ce necesita vizita la o clinica de dermatologie, in realitate lucrurile stau complet diferit. Persoanele care se duc la clinica estetica pot face o programare si pentru o simpla roseata pe fata sau o umflatura a carei cauza nu o cunosc. Exista desigur si cazuri mai grave, insa totodata problemele pot fi mai usoare, ce necesita tratamente estetice.

Acest cabinet dermatologic din Bucuresti sau clinica estetica din Bucuresti, in functie de ce denumire doriti sa ii dati, este in principiu un cabinet medical, unde personalul speializat va stabili procedurile corecte si in norme medicale la care trebuie sa fiti supus. La o clinica de dermatologie puteti urma un tratamente estetice precum injectarea cu acid hialuronic pentru reducerea ridurilor, eliminarea cearcanelor contra acneei.

Puteti beneficia de proceduri estetice pentru corectie cearcane, tratament transiratie excesiva, tratamente depozite localizate de grasime, conturare si augumentare buze, marirea pometilor, lifting, corectia ridurilor, etc.

Clinica estetica va pune la dispozitie proceduri estetice precum carboxiterapia, mezoterapia, tratamente estetice cu acid hialuronic, nu prezinta nici un pericol pentru pacient, tratamente celulita, peelig chimic, lifting, tratamente pentru vergeturi, etc. Ca in orice clinica de dermatologie se va stabili o consultatie initiala. Doctorul specialist va va supune unor diverse teste si verificari si in functie de ceea ce doriti si concluzia la care va ajunge acesta in urma consultatiei, vi se vor oferi cele mai bune tratamente de care dispune clinica estetica referitor la interventiile pe care doriti sa le faceti.

Serviciile oferite de clinica estetica sunt unele de calitate si indiferent de ceea ce doriti sa modificati sau sa imbunatatiti la dumneavoastra, cu siguranta veti fi multumita de rezultate.

Author Info

Dr. Mihaela Saidac

No Comments

Post a Comment